Daewoo-Chevrolet Nubira: Olie lampje gaat aan als tank 3/4 leeg is (of zo iets)

Bouwjaar: 1997

Mja daar zijn we weer... nieuw probleem, sinds een weekje gaat af en toe het olielampje aan, uiteraard zit er olie in tot de nok, het lampje stotterd soms, het lijkt alsof er ergens iets geen goed contact maakt, nu heb ik de afgelopen week niet veel gereden en had dus geen noodzaak om te tanken, ik vul'm vandaag en ineens gaat het lampje uit en blijft uit... Iemand enig idee? of een foto waar die sensor/draad zit? heb al gezocht maar kan het niet vinden waar die sensor zit om te zien of deze wel goed contact maakt.

WPW

Geplaatst door WPW (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

WPW (0), 13 jaar geleden

En weer opgelost, vorige week op tijd stil gezet vanwege enorme herrie uit het blok, een straal lagers ergens in het carter eruit geslagen door een kapotte oliepomp, nieuwe pomp en wat lagers en hij loopt weer, lampje blijft nu ook uit (wel zo handig :) wist niet eens dat er een oliepomp inzat...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.