Daewoo-Chevrolet Nubira: Onderdelen probleem na aanrijding

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

In het weekend ben ik in Duitsland van achteren aangereden. Alhoewel het niet mijn schuld is, verwacht ik verzekeringstechnisch een groot probleem vwb de economische waarde. Rechterrzijkant vanaf de achterdeur tot midden achter (= bumper+kofferbak en verlichting) ligt in de prak. Heb voor nog geen 2 jaar een nieuw motorblok en koppeling geplaatst ivm lagerschade en heb tot zover 30.000 kilometer meegereden. Ben zelf nog steeds vol casco verzekerd. Alhoewel de schade uit eindelijk op een Duitse verzekeringsmaatschappij verhaald kan worden ben ik bang voor de schade regeling. Heb op internet gezocht naar onderdelen (niet origineel) zoals achterlicht, achterbumperbalk en achterbumper. Kan nergens vinden wat een kofferdeksel kost en een indicatie van de kosten van plaatwerk ( van onder het raam tot voorbij het achterlicht. Komt dus ook nog het spuitwerk bij. Heeft iemand ervaring met het bijeenzoeken van onderdelen om het dan weer zo goed mogelijk te kunen (laten) repareren. De auto is voor de rest prima in orde met een goede LPG III installatie. Gaarne jullie advies.

Zoekende

Geplaatst door Zoekende (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Topics met onderdelen en/of werkzaamheden gevraagd of aangeboden:

Deze topics worden door ons gesloten,verwijderd en/of aangepast. Er zijn genoeg sites of andere media te vinden waar je onderdelen, boekwerken, cd-rom's en mensen kunt vragen of aanbieden.

Problemcar is hier niet voor opgezet we willen het graag alleen houden bij het met elkaar oplossen van technische problemen.

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.