Daewoo-Chevrolet Nubira: Slingeren Nubira 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Vorig jaar sept. zijn bij de apk de draagarmrubbers vervangen. Sinds die tijd lijkt het net alsof de auto in bochten over de banden heen wil rijden. Bij optrekken en doorschakelen wil de auto wegglijden. De garage heeft alles geprobeerd om er achter te komen wat het probleem zou kunnen zijn. Tot nu toe zijn ze er nog niet achter gekomen. Uitlijnen, wisselen banden, etc. alles is geprobeerd, maar tot nu toe niets gevonden.
Afgelopen maand zijn er opnieuw nieuwe draagarmrubbers geplaatst, maar zonder resultaat. De monteur heeft de auto mee naar huis genomen en contateert ook het probleem.
Op de snelweg (rechtuit rijden) merk je niets, maar accelereer je een bocht uit dan kost het moeite om de banden weer rechtuit te krijgen. Het lijkt dan net alsof de stuurbekrachtiging niet helemala goed werkt. Trek ik op bij een stoplicht en schakel door in de versnellingen, glijdt de auto licht weg met gas geven in de volgende versnelling.

Wie o wie weet waar dit door komt en heeft een oplossing??

Mijn garage doet alle moeite en verleent alle service om dit probleem op te lossen.

JohnnyBGood

Geplaatst door JohnnyBGood (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

hebben ze de uitlijning al gecontroleerd.

groetjes jan.

JohnnyBGood (0), 13 jaar geleden

Ja, ze hebben de auto uitgelijnd, de banden al omgezet.
Misschien iets met de stabilisatorstangen?

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

heb je dan niet misschien tesoepele banden want als de uitlijning goed is.
en als je stabilisator veel speling had hoor je de boel klapperen.

groejes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.