Daewoo-Chevrolet Tacuma: Raar aanloop geluid rechtsvoor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 liter

Hallo Allemaal,

Sinds de aanschaf van mijn Tacuma heb ik een nare aanloop rechtsvoor alsof er een stoom trein langzaam op gang moet komen. Schurend geluid. Het geluid is minder snel dan de rotaties van het wiel. Wiellager is het niet en ik heb links zowel als rechts de remmen en de schijven laten nakijken en schoonmaken en in het vet laten zetten met ceramic cream. Ook uitgesloten zijn de remleidingen die dan verstopt zouden moeten zijn. Remtangen? terugplaats rubber van de cilinder die versleten is? Plaat achter de remmen, nee hoor! Ik weet het niet meer maar ik word er gek van!

Vooral als ik een flauwe bocht naar links maak dan is het mis. Assen en ophanging zijn oke, misschien een beetje speling op de fusee maar voor de rest niets.


Iemand AUB een idee?

Bvd,

Finno.

Finno

Geplaatst door Finno (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Kijk eens naar de reactiestang ( motorsteun ) onder het luchtfilterhuis of die niet ergens tegen aan ligt.

Finno (0), 11 jaar geleden

Vandaag proberen de storing van het aanlopen te verhelpen d.m.v. het plaatsen van een andere fusee kogel rechtsvoor. Daar zat n.l. een beetje speling.

MAAR wat blijkt...de garage krijgt onder geen beding de kogel los van de draagarm, zou het kunnen dat dit 1 vast onderdeel is?! Dus de fusee kogel vast aan de draagarm of kan deze gewoon los komen van de draagarm? Ik keek zelf ook even mee en zag overigens wel dat de 3 bouten( van de fuseekogel vastzittend aan de draagarm) als het ware waren geklonken...dus niet met moeren bevestigd.

Graag jullie advies of mening wat dit wordt nog wat :(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.