Daewoo-Chevrolet : Remtrommels achter

Hoi,

bij onze auto lopen de remtrommels aan. Nu heb ik de handrem terug gesteld om de remtrommels eraf te halen, maar deze blijft aan de onderkant hangen. Nu zijn de pennen die aan de achterkant van de remtrommel naar binnen gaan los komen te zitten en krijg ik ze niet meer vast. Ook loopt de trommel nu na een paar keer draaien vast.
Hoe kan ik de remtrommels op een deugdelijke manier eraf krijgen???

BvD,

Flip

Flipatflipmode

Geplaatst door Flipatflipmode (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

door de roest rand in de trommel blijft deze achter de remvoering hangen. via het boutgat kun je met een schroevendraaier het stelmechanisme terug stellen, met een lampje en wat handigheid lukt het wel. met een hamer en brute kracht sla je de trommel kapot en sloop je de bevestiging van de voering.
succes rob.

Flipatflipmode (0), 18 jaar geleden

Bedankt Rob,

ik kreeg het stelmechanisme niet terug gedraaid. Ik heb toen een blokje hout tegen de trommel aangedaan en toen met een zware hamer daar op geslagen. Alles is nog heel en hij remt weer zoals t hoord en sleept ook niet meer.

iig bedankt,

Flip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Overig of stel zelf een nieuwe vraag.