Daewoo-Chevrolet : snelheids meter is dol

sinds heden middag is mijn snelheids meter dol loopt op tot een snelheid van 200 km zakt daarna terug naar 160 km bij een toerental van 2200 (automaat 2.0i) blijft daar een tijdje hangen bij gas los laten zakt die terug naar ongeveer 80 km en geef je weer gas dan komje weer aan de 160-180 km na ongeveer een half uur rijden zakt de meter terug naar 130 km bij 2200 toeren .
wie weet raad

trucker

Geplaatst door trucker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

de teller kabel los nemen bij de klok en smeren wil ooit helpen.

trucker (0), 18 jaar geleden

heb vandaag geprobeerd de tellerunit er uit tehalen maar dat lukt niet krijg wel de omranding met de scakelaars er af en de schroeven uit de tellerunit en ook wel los maar krijg hem verder niet uit het dashboard ,blijft ergens aan vast zitten (mischien tellerkabel) kan er ook niet achter komen met mijn handen (te grote k ) vergeet ik soms iets om los tehalen ?
Graag advies

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

inderdaad de tellerkabel, met een beetje handigheid moet het kunnen.

trucker (0), 18 jaar geleden

krijg de unit niet ver genoeg er uit om de tellerkabel los te krijgen maar waarschijnlijk door een beetje trekkracht op de kabel door het proberen de unit er uit te krijgen ,werkt de snelheidsmeter nu voorlopig weer goed.
Bedankt voor het advies

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Overig of stel zelf een nieuwe vraag.