Daewoo-Chevrolet Matiz: Schakelaar A/C & mistlampen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 800 cc

Ik heb op mijn Matiz mistlampen zitten aan de voorkant. Deze zijn aangesloten op de A/C (oftewel de airco) knop. Dit terwijl mijn Matiz helemaal geen airco heeft.

Is er ook een andere schakelaar beschikbaar, met de opdruk voor de mistlampen?

Bert Pleizier

Geplaatst door Bert Pleizier (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

zelf de meest luxe matiz van dit bouwjaar heeft geen mistlampen voor orgineel dus vandaar waarschijnlijk de a/c knop enige optie is om een schakelaar voor een mistlamp achter te bestellen en die op de kop erin zetten mits die gelijk is aan de a/c knop denk je van dit lijkt me niks zal je moeten zoeken naar een universele schakelaar die zijn wel verkrijgbaar bij automaterialenzaken maar wordt er niet mooier op

gr.marco

Bert Pleizier (0), 15 jaar geleden

De schakelaars van de mistlampen voor en achter zijn totaal verschillend. Uitwisselen gaat dus niet. Een universele schakelaar is ook geen gezicht, want die past niet in de uitsparing van de A/C-knop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.