Daewoo-Chevrolet Leganza: Storing in volautomatische airconditioning

Bouwjaar: 1997

we hebben een probleem met de volautomatische airconditioning.
Als deze aan staat gaat op een gegeven moment het digitale klokje knipperen en valt de gehele volautomatische airconditioning ook uit. Dit duurt ongeveer 20 seconde waarna hij weer opstart.Ook gebeurt het dat het digitale klokje een week niet werkt en dan spontaan weer aan gaat. Weet iemand misschien een oplossing voor dit probleem.

bijvoorbaat dank Cor

Cor1800

Geplaatst door Cor1800 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kees6216 (0), 19 jaar geleden

massa controleren

Cor1800 (0), 19 jaar geleden

ik moet voor dit probleem de massa aansluiting controleren. weet iemand misschien waar ik de massa aansluitingen kan vinden?
Is dit onder de motorkap of in het dashboard?

bijvoorbaat dank Cor

kees6216 (0), 19 jaar geleden

achter handschoenen vakje zitten diverse massa strips deze willen nog wel eens doorsmelten

Cor1800 (0), 18 jaar geleden

Kees nog bedankt voor je bericht. de storing bleef tot voor kort geleden uit. Maar kwam toch weer terug het hele aircosysteem deed niets meer.ik heb het dashboard onder de radio los gehaald en vond diverse stekkers met doorverbindings strips twee waren er weg gebrand ik heb de draden op de andere doorverbonden het systeem werkt weer als nieuw. Kees nogmaals hartelijk bedankt voor je informatie Cor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.