Daewoo-Chevrolet Leganza: Verwarming probleem Leganza

Bouwjaar: 2001

Voor de tweede keer heb ik nu een probleem met het warm worden van de verwarming, Een half jaar geleden heeft de garage een nieuwe verwarming gemonteerd, en vanmorgen was hij weer niet warm te krijgen!! Heeft iemand een suggestie, kan dit een electronica probleem zijn? De eerste keer werdt hij enkel warm boven de 90km/uur, nu lijkt hij helemaal te weigeren. Soms twijfel ik ook aan mijn airco, die lijkt het ook niet te doen. Maar gek genoeg is het altijd moeilijk om met zekerheid van te zeggen dat deze defect is.

Ik had hiervoor een Vectra, was met mijn gezin op vakantie in zuid Frankrijk, en heb de hele vakantie getwijfeld of de Airco werkte. Deze was natuurlijk defect, als de airco aanstaat moet je dit in zuid Frankrijk overduidelijk merken. In Nederland is dat dus een groter probleem.

bedankt, Chris

Chris1653

Geplaatst door Chris1653 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

is het koelwater wel op peil?

Chris1653 (0), 18 jaar geleden

Bedankt, daar ga ik direct naar nakijken. Ik heb nogmaals de airco bekeken en deze doet het ook echt niet! Elektrisch probleem?

Chris1653 (0), 18 jaar geleden

Inderdaad lek in het koelsysteem
Toch maar snel naar de garage, gister een liter bij gegooid, vandaag weer!!

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

snel laten repareren lijkt me....anders kost het straks nog meer..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.