Daewoo-Chevrolet Kalos: Te hoge Co uitstoot Kalos 11/2004 op LPG-G3

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Beste mensen,

Het volgende probleem doet zich voor:

Een Daewoo Kalos uit 11/2004 1.4 16V op LPG-G3 met 100.000 op de teller. De auto heeft een te hoge uitstoot.

Mvg,

Harmen.

Hampel

Geplaatst door Hampel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Kalos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

volgens mij ben je een beetje hapsnap bezig. Eerst moet de auto goed lopen op benzine, dan is de gasinstallatie aan de beurt. De garage meot toch in staat zijn de auto goed te krijgen op benzine ??

Hampel (0), 15 jaar geleden

Heej Sjaak,

Bedankt voor je reactie.

Hij loopt nu op benzine en op gas prima, alleen de uitstoot te hoog.

Omdat het een gas auto betreft vind hij ( Mijn Vakgarage) het lastig om de goede diagnose te stellen. Hij heeft aangegeven van, ik moet gewoon ergens beginnen met iets te vervangen en zien waar we uitkomen. Dat gaat mij te ver, en kost een boel geld eventueel. Daarom heb ik de auto naar een gas specialist in Wezep gebracht, daar hebben ze de druk sensor vervangen.

Maar na mijn boerenverstand te gebruiken kon ik ook wel bedenken dat het niet alleen met gas te maken heeft als de uitstoot op benzine ook te hoog is.

Vervolgens heb ik zelf de bougies vervangen, ben wel technisch maar op auto gebied gaat het niet verder dan bougies! Daar had niemand aan gedacht, terwijl die gewoon slecht waren. Gecorrodeerd en zwart van roet. Die heb ik vervangen en nu loopt de auto in ieder geval wel goed, en is de uitstoot stukken verbeterd.

Inderdaad misschien hap snap, maar als niemand concreet een oplossing weet. Tjah dan moet ik alles laten vervangen of door tijd en geduld en nadenken dingen kunnen uitsluiten. Het is begonnen met dat de katalysator stuk zou zijn...............?? (Chevrolet dealer)

Wie weet komen we op dit forum tot de oplossing,

Alvast bedankt,

Harmen.

Hampel (0), 14 jaar geleden

Niet opgelost. Auto is omgeruild.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Kalos of stel zelf een nieuwe vraag.