Daewoo-Chevrolet Lanos: tikken bij stationair lopen en geen power bij optrekken...

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Ik heb sinds de vakantie een probleem met mijn Daewoo Lanos. Wij hebben een heel stuk met deze auto gereden en hij heeft een klein karretje getrokken naar Croatie.
Bij terugkomst merkte ik dat er een kleine tik in de motor zat. En sinds kort krijgen we ineens meer problemen. Als de auto koud, en je wilt gas geven, lijkt het erop dat er ergens druk opgebouwd wordt. Dit omdat je merkt dat hij moeite heeft om op gang te komen.
Daarnaast merk ik sinds vandaag op dat het tikken in de motor aardig hard begint te worden. Als de auto stationair draait lijkt de auto aardig te trillen. (Meer dan voorheen).

Zelf denk ik dat ik het ergens bij de uitlaat moet zoeken. Maar zeker weet ik het niet. Kan iemand mij hier wat meer info over geven?

Geplaatst door

skipdaflip (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

het zou mischien je nokkenas wel eens kunnen zijn, als je je kleppendeksel demonteerd kun je het zo zien.
gr.r.

verrace 0
badge

17 jaar

Is het ook niet het overslaan van een bougiekabel wat je hoort?.

primera p11 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.