Daewoo-Chevrolet Nubira: Vloeibare pakking

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Koppaking ben ik aan het vervangen. Heb de kop laten vlakken, nu zit er op de kop enkele vlekjes (putjes) die er niet uit gevlakt konden worden.
Ook het vlak van het motorblok heeft een aantal van die "ongelijkheden" het is net of het materiaal een beetje aangetast is. Kan ik op die plekken wat vloeibare pakking doen.?

Patatje55

Geplaatst door Patatje55 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (185) PRO, 15 jaar geleden

Kan, maar hoeft niet als de koppakking ze afdekt.

mvg,
Hans.

Patatje55 (0), 15 jaar geleden

[quote=Patatje55]Koppaking ben ik aan het vervangen. Heb de kop laten vlakken, nu zit er op de kop enkele vlekjes (putjes) die er niet uit gevlakt konden worden.
Ook het vlak van het motorblok heeft een aantal van die "ongelijkheden" het is net of het materiaal een beetje aangetast is. Kan ik op die plekken wat vloeibare pakking doen.?[/quote]
Ok Hans, bedankt. Ik was bang dat de vloeibare pakking zoals je wel eens leest er tussen uit geblazen zou worden

Hans4040 (185) PRO, 15 jaar geleden

PAS OP: vloeibare pakking vervangt NIET de normale koppakking.
Je kunt het gebruiken om oneffenheden op te vullen, maar de koppakking moet het zaakje afdichten.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.