Daewoo-Chevrolet Lanos 1.5 sx 3 drs hatch: Wegvallen van kilometerteller en snelheidsmeter

Bouwjaar: 1999

Vorige week kreeg ik een vreemde storing tijdens het rijden, namelijk: De snelheidsmeter en kilometerteller vielen uit tijdens het rijden en het oranje lampje (Engine) begon te branden. Nadat mijn medepassagier de passagiersstoel naar voren zette viel de melding weg en deden de snelheidsmeter en kilometerteller het weer. Na de stoel weer terug naar achteren te zetten viel alles weer uit. Daarop natuurlijk de stoel weer een stukje naar voren gezet en sindsdien heb ik geen meldingen en problemen meer. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is (misschien: NHTSA Recall No. 01V020/Daewoo Recall No. 01-9A-002)?

Is dit schadelijk en wat kan ik er aan doen? Als er een reperatie volgt, valt dit dan nog onder de garantie en wat zijn anders de kosten? Heeft iemand een antwoord op deze vragen?

Alvast bedankt.

Groet,

Bart

bjmveltman1

Geplaatst door bjmveltman1 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kees6216 (0), 19 jaar geleden

er zit een massa oog onder de passagiersstoel die wel eens wil afbreken gewoon even onder de stoel op de opstaande rand aan de voorkant kijken(kan eventueel onder de vloerbedekking zitten)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.