Chrysler Voyager: aansluiten 13 polige jaeger stekkerdoos

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik ben al even bezig met het aansluiten van een 13 polige jaeger stekkerdoos maar kom er niet aan uit. Ook de aansluiting met het mistachterlicht is onduidelijk. Heeft er iemand eventueel een schema hoe je heb precies aansluit en ook hoe je de aansluiting met het mistachterlicht maakt heb al wel relais gehaald moet alleen even weten hoe het precies moet b.v.d. dank.

twanneke1977

Geplaatst door twanneke1977 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

phil4226 (0), 9 jaar geleden

Heb naar je mail een pdf bestand gestuurd met tekst en uitleg.

gtjs

Phil

twanneke1977 (0), 9 jaar geleden

bedankt voor het schema maar dan blijf ik nog met het probleem van de mistachterlichten zitten volgens mij moet je hier met een relais werken en zou graag weten hoe en waar je die op aansluit m.v.g. antoine

phil4226 (0), 9 jaar geleden

Ik neem aan dat je een speciaal relais aangekocht hebt maar niet weet hoe aan te sluiten, dus wat is het merk en type, dan kan ik aan de slag met mijn favoriete zoekmachines.....

gtjs Phil

phil4226 (0), 9 jaar geleden

Ik stel ook vast dat er 13-polige stopcontacten bestaan met een ingebouwde schakelaar om de mistlichten uit te schakelen met ingeplugde stekker. Dit is eenvoudig aan te sluiten, draad van automistachterlicht onderbreken vóór het licht en met 2 ( verlengde) draden naar het stopcontact. Alleen juiste draad op juiste plek maar als het niet naar behoren werkt, draden omwisselen. Nog een raad, na gebruik, de werking van het licht controleren want deze schakeling is gevoelig voor vuil, dus voor slechte contacten.

gtjs Phil

twanneke1977 (0), 9 jaar geleden

ik heb een gewoon relais liggen en ook een stekkerdoos met ingebouwde schakeling maar het probleem is dat bij de chrysler na inschakelen van de verlichting er op beide polen van het mistachterlicht spanning komt te staan pas na inschakelen van het mistachterlicht valt er bij 1 pool de spanning weg. dus nu is het puzzelen hoe je dit het beste aan kan sluiten op de stekkerdoos.
gr. antoine

twanneke1977 (0), 9 jaar geleden

Na lang nadenken toch de oplossing gevonden voor het mistachterlicht van de caravan. Ik heb voorin een extra schakelaar geplaatst, aangesloten aan de sigarettenaansteker en vanaf daar de draad doorgetrokken naar achteren. Achterin heb ik dan een relais ertussen gezet en aangesloten op de verlichting zodat het mistlicht alleen aangaat als ook de verlichting brand. Van het relais rechtstreeks aangesloten op pool 2 van de stekkerdoos. Dus nu als de caravan erachter hangt hoef ik alleen de schakelaar om te zetten en het mistachterlicht van de caravan brand en van de auto niet omdat je dan de originele schakelaar niet hoeft in te schakelen en als je zonder caravan rijdt kun je de originele schakelaar blijven gebruiken. Dus probleem is opgelost alles werkt nu naar behoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.