Chrysler Voyager: Lage trekkracht

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 EDZ

Hallo,

ik rij nu zo'n half jaar in een Chrysler Voyager 2.4 uit 2007 (Benzine/G3 Prins) hangeschakeld, ongeveer 25.000 km achter de rug inc. vakantie. Ik wou vragen of het normaal is dat de auto bijna geen trekkracht meer heeft als je bergopwaarts ga, bijv. bij randweg Frankfurt, daalt hij van 130 naar 80-90 waar ik terug moet schakelen naar 4 om het bij te houden. Is hetzelfde op benzine en gas, auto vol of leeg (scheelt maar 2-3 km). Hij geeft in ieder geval niets aan met uitlezen, recent is de accu bougiekabels bougies luchtfilter enz. vervangen en de dynamo is ook gemeten dus denk niet dat het electronisch is, ik lees dat het de katalysator kan zijn maar geeft geen enkele verwijzing daarop als ik op een rechte stuk rij (koppeling slipt ook niet). Heeft iemand hier ervaring mee? Ik geloof niet dat het standaard is met deze model, kan dit ook nergens anders vinden. Huidige km-stand is 235000. Ik heb het van de eerste eigenaar gekocht en de auto is altijd dealer onderhouden geweest.

Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen of tenminste de goede kant kan sturen.

Mvg, Kose

GlorfindeL

Geplaatst door GlorfindeL (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

thei11316 (0), 9 jaar geleden

Op benzine en LPG is het dus knudde, ik denk dat je uitlaat verstopt zit,kan idd de kat zijn maar ook dempingsmateriaal wat losgeschoten is in de uitlaat pot zelf en nu voor een slechte uitlaatgas doorgang zorgt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.