Chrysler Voyager: Foutcode P1685

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 CRD

Af en toe wil de auto niet starten.
Met de sleutel-knipertruuk krijg ik foutcode P 1685 op beide sleutels. Schijnt iets te maken te hebben met de herkeiing van de sleutel/transponder
Iemand een idee hoe dit probleem op te lossen?
Is die hele start-blokkering niet gewoon te deactiveren. Van mij hoeft dat niet meer en op een dure reparatie zit ik niet te wachten.

Geplaatst door

allebei (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

P1685 wil zeggen dat de startblokkering in werking gekomen is,resetten en je kunt weer verder rijden.
Als het vaker voorkomt kan er met de bedrading of verbindingen wat mis zijn,kwestie van de draden volgen om het probleem op te lossen.
Er zijn bedrijven die de ECU codevrij maken dan heb zijn ook alle problemen over,maar weet niet wat je verzekeraar daar van vindt als je de auto evt nog voor diefstal verzekerd hebt.

thei11316 0

9 jaar

welke draden moet ik gaan volgen?
Die welke vanaf het contactslot lopen?

vrgr
Ronald

allebei 0

9 jaar

Ja de draden van de ring(antenne) om het contactslot,deze volgen tot het vrijgavekastje en dan tot aan de ECU,ergens zal een slecht contact zijn.

thei11316 0

9 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.