Chrysler Voyager: Voyager wil niet starten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8 CRD

In vervolg op de foutcode P1685, loopt nu blijkbaar ook de accu leeg.

Ik heb de volgende symptomen
Bij contact uit en deur open blijft de 'pingel' luiden ondanks dat alles verder uit is. Bij het sluiten van de deur stopt dit.
De volgende dag is dan de accu zo goed als leeg.

Zodra ik de contactsleutel omdraai voor de eerste keer, slaan de meters vol uit en komen weer terug naar 0. Geen van de controlelampjes brandt dan.
Als ik dan direct het contact uit doe en vervolgens weer aan, dan branden wel direct alle controle lampjes.


Iemand een idee?

allebei

Geplaatst door allebei (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 9 jaar geleden

Dag Ronald,

Het waarschuwingsgeluid is hoorbaar als de verlichting nog aan staat (zonder sleutel in het contact), of met alleen de sleutel nog in het contact, of beide. Als de verlichting niet aan blijft staan, is mogelijk het contactslot versleten. Je zou een contactreiniger kunnen gebruiken en hiermee de sleutel licht inspuiten en deze vervolgens een aantal keer in het en uit het slot te halen. Beter niet direct in het contact spuiten. Ook de sleutel zelf kan versleten zijn, probeer de reserve sleutel eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.