Chrysler Voyager: Atomatische ramen gaan niet dicht.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Mij rechter achterraam gaat niet meer dicht. Is hier een zekering voor of is er iets mee met de printplaat?

Dewey79

Geplaatst door Dewey79 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 14 jaar geleden

Dewey,

Ik neem aan dat hij zowel bij de deur zelf als vanaf de bestuurderspositie niet meer te bedienen is?
Als het goed is zit er een stroomonderbreker in het zekeringen compartiment. Dit is een soort zekering die open gaat als hij te warm wordt en vervolgens weer sluit. In het boekje zou moeten staan welke dit is. Wissel hem (tijdelijk) eens om met een andere zekering. Wel met de zelfde stroomsterke, 30A of misschien wel meer kan het zijn. Mocht hij weer dicht gaan, dan niet te lang vasthouden als hij dicht is!

Ook is de kans groot dat het in de bekabeling in de deur zit, stekker die losgeraakt is. Of het motortje zelf (zie autodemontage bedrijven). Draadbreuk komt niet vaak voor, maar kan natuurlijk wel.

Is er ook geen teken van aansturing te merken? Geen geluid van het motortje, geen daling van voltmeter, of binnenverlichting die iets dimt bij bedienen van het raam? Anders blokkeert er misschien iets mechanisch in de deur.

Mvg,
Jvr
www.chryslersaratoga.tk

Dewey79 (0), 14 jaar geleden

Thnx,

Ik zal het morgenochtend nakijken. Helaas staat het niet in het boekje van het voertuig vermeld.

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Motortje wilt wel eens stuk gaan even opslaan als iemand hem bedient wilt wel eens helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.