Chrysler Voyager: vacuumslang hoe werkt het

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

goede dag mannen,

Ons probleem begint met het stotteren van de auto,vooral bij een koude motor maar ook bij een warme motor. Bij gas geven stotert hij en nog meer bij gas terugnemen dan begint de auto opnieuw te stotteren.
Soms zo erg dat hij onder het rijden afslaat.Ik rij dan nog niet hard.Op de snelweg na een uur ging er een lampje branden,wij naar een dealer en ja hoor vacuumslang zat los. Hun hem resetten en alles ging goed. Al snel weer het zelfde probleem.
Bleek er helemaal geen slang op te zitten,dus de beunhaas in de buurt heeft er 2 dopjes opgedaan en zou verder uitzoeken waar de slang bevestigd zou moeten worden en welke slang erop moest. Niet gedaan dus we moesten hem over 2 weken maar neer zetten en dan gingen ze alles na kijken.Ondertussen rij is als een onervaren muts stottered naar school. Nu denk ik als VROUW,hoe moeilijk kan het zijn voor een bedrijf om even overleg te hebben en te kijken welke slang en waar die op moet.Maar goed dat zal wel kort door de bocht zijn. ik vind het eng als de motor zo maar afslaat en zeker met 4 kindertjes in de auto. ik kan pas over 2 weken terecht. Is er iemand die weet wat ik tegen die mannen moet zeggen om zo een slang te bestellen en hem erop te zetten?

cida

Geplaatst door cida (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Cordoba BBY (0), 14 jaar geleden

Auto niet brengen daar en andere garage raadplegen. Zou in dit geval meteen Chrysler dealer proberen.

cida (0), 14 jaar geleden

ja dat heb ik gedaan, ben naar chryslerdealer en daar moet ik dus nog 2 weken wachten en dan gaan ze eerst een dag nakijken,maar ik weet het probleem dus hoe moeilijk is het dan nog. waarom moeten ze hem dan nog een dag hebben terwijl een dealer hem heeft uitgelezen.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Zo min mogelijk mee rijden (lees helemaal niet), want dit is funest voor de katalysator en die zijn erg duur.

cida (0), 14 jaar geleden

aan dit antwoord heb ik wel wat maar ik heb nog geen antwoord op mijn vraag. Meneer Oldford wat is er dan aan de hand met mijn auto?
En helemaal niet rijden, dat kan natuurlijk altijd maar ik heb 4 kids en wonen 2,5 km van school. de jongste mag nog niet mee op de fiets en de anderen mogen nog niet alleen. Het is te ver om de jongste alleeen thuis te laten.Maar mijn vraag blijft: is het zo moeilijk om zo slang aan te sluiten? Waarom is niet duidelijk voor hun dat daar het probleem zit? Waarom kunt u mij vertellen dat ik er niet mee mag rijden(wat ik dus ook niet meer gaat doen) en zegt de dealer daar niets over? Over 2 weken is hij dan dus naar de klote en dan? Een hele dure reperatie,ja lekker zeg.

antig01 (0) PRO, 14 jaar geleden

Probeer een paar dealers in de buurt te bellen, en anders een goede universele garage een bosch service station of iets dergelijks.
Succes!

cida (0), 14 jaar geleden

Ik ben afgelopen zaterdag zo maar naar een garage gereden, het probleem voorgelegd en zij keken gelijk onder de moterkap. Blijkt dat er gewoon een slangentje op moet wat met hetzelfde onderdeel vast gemaakt moet worden. Het is dus een ingang voor een optie wat je bij deze motor kan krijgen. er kan dus iets extra opgebouwd worden.Is dat slangetje weg is er in da tonderdeel geen tegendruk en loopt de motor dus slecht.
Opgelost dus nu. Koste niets en ben niet mijn auto een dag kwijt Jullie begrijpen wel waar we voortaan heen gaan.
Hier is dus weer een gerust gestelde moeder.

antig01 (0) PRO, 14 jaar geleden

mooi dat het opgelost is, bedankt voor het terugkoppelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.