Chrysler Voyager: Afstellen koppeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Ik heb de koppelingskabel even los van de bak gehad om deze te smeren. Nu heb ik deze teruggezet maar de koppeling grijpt nu veel te hoog aan en slipt. Dat was voorheen niet. Kan ik deze koppeling afstellen?? Ik heb bij de bak gekeken maar daar zie ik niets. Ook bij de kabel aan het pedaal kan ik niets vinden. Iemand hier ervaring mee?

woutje

Geplaatst door woutje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

raar verhaal het einige wat ik kan bedenken dat dit een zelfstellende kabel is of je hebt hem niet goed in de oogjes gehangen

woutje (0), 14 jaar geleden

Heb hem nogmaals losgehaald en de hendel waar de kabel aanzit in de bak wat bewogen. Daarna kabel weer bevestigd en hij doet het weer prima. Denk dat hij wat scheef zat, zit nogal wat beweging in dus dat zou kunnen. Bedankt voor de reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.