Chrysler Grand-Voyager: Beslagen ramen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: automaat

Waneer ik zo'n halfuur aan het rijden ben beslaan mijn ramen aan de binnenkant.Heb de kachel al op verschillende standen uitgeprobeerd maar niks helpt.Waar kan dit aan liggen?
Alvast bedankt.

jules1

Geplaatst door jules1 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Heb je je koelwater al gekontrleerd in het expantievat? Zijn de tapijten niet nat onder de pedalen of aan de voeten van de passagier, en is de aanslag op de ramen vettig van aard? Zoja, vervang het verwarmingsradiator, want deze zal een lek hebben

jules1 (0), 13 jaar geleden

Koelwater is in orde,tapijten zijn niet nat en de aanslag op de ramen is niet vettig,het is pure waterdamp.

TheoStek (0) PRO, 13 jaar geleden

Heeft deze auto airco !

Ofwel interieurfilter/condenswaterafvoer verstopt of de recycle functie blijft dicht staan.

jules1 (0), 13 jaar geleden

Ja de auto heeft airco.Waar zit die interieurfilter/condenswaterafvoer.Hoe controleer ik de recyclefunctie?

TheoStek (0) PRO, 13 jaar geleden

Het interieurfilter bevind zich aan de bijrijders plaats ondr het handschoenkastje, daar moet je een klepje zien wat je moet los klikken/schuiven.
Mogelijkheid bestaat ook dat die van jou géén int.filter heeft.
De condenswater afvoer vind je in de motorruimte (pijpje) je kunt deze ook localiseren in het interieur aan het kachel huis gaat door het schutbord.
Komt vaker voor bij dit type auto dat de condenswater afvoer (pijpje inclusief bocht) in het interieur los raakt of is er van afgevallen, de vloer aan de bijrijders plaats wordt nat.
De recyclefunctie heeft te maken met de verse lucht aanvoer van buiten, door de knop recycle te gebruiken wordt de luchtaanvoer van buiten af gesloten en wordt alleen de lucht vanuit het interieur gebruikt. Je zult dus de recycle toets/knop functie moeten gebruiken om te controleren of de klep aan de kachel motor open/dicht gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.