Chrysler 0: compleet andere motorblok??

Hoii,

Ik denk dat de meeste mijn probleem wel weten over het automaat, dat die niet meer naar z'n 3e wil schakelen,
heb dus een 1991 Chrysler Voyager 3.0 V6 automaat, ik dacht om een nieuwe automaat te kopen maar dat kost ook al rond 5000/6000euro en een gereserveerde automaat kost rond 1400euro, dus ik had in me gedachte om een andere motorblok te kopen,
een volkswagen T4 2.5 TDI 150pk motor.
maar mijn vraag is kan dit motor er wel in? waarschijnelijk moeten we er dan wel een paar dingen aanpassen maar dat is geen probleem, m'n vraag is alleen of ie er wel in past..
graag serieuze antwoorden, en niet van ga beter een andere auto kopen of iets anders

MvG

Speed2006

Geplaatst door Speed2006 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

asx (0) PRO, 15 jaar geleden

vraag eerst eens bij de rdw of je deze ombouw ubehaut gekeurd krijgt anders is alle moeite voor niets

Speed2006 (0), 15 jaar geleden

yup het mag wel, alleen ik moet voor een goedkeuring naar het rdw toe, en dat mag wel het laatste probleem zijn :)

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit klinkt misschien een beetje bot en als de mods zich er aan storen dan gooien ze het er maar weer af, maar ehh heb jij vaker van die hallucinaties??? Eigenlijk moet ik er geen woord aan vuil maken maar miss dat een ander zich realiseert wat ie vraagt als ie dit topic leest.

Zo'n voyager, met een v6 er in, van 1991 met een slecht werkende bak heeft waarde 0!! miss dat er een pool is die 'm voor 500 eurotjes mee wil nemen! Ga op zoek naar een rijdende voyager en ruil dit orgel in, ben je d'r direkt vanaf, of een rijdende transsporter TDI. De kosten voor het blok en de ombouw (je hebt dan ook een vw bak nodig en ik weet nu al 100% zeker dat het niet eens gaat passen want je aandrijfassen en je stuurinrichting moeten ook veranderd worden en dan heb ik het nog niet over motorsteunen, leidingen, computers voor je dashboard etc etc. ) zullen hoger worden dan gewoon afscheid te nemen van je 17 jaar oude voyager en wat anders weer te kopen. Bovendien zullen ze bij de RDW de week van hun leven hebben mocht je het al rijdend kunnen aanbieden. Dat wordt naar Lelystad ivm complete verandering!! Ik heb in een grijs verleden weleens oldsmobile diesels (zeer slechte motoren!!) omgebouwd naar benzine (gas) en dan had je al veel werk ivm ombouw van stuur en rembekrachtiging, vacuumaansluitingen etc. en dan had je nog het geluk dat de motorsteunen en de bak weer opnieuw bruikbaar waren en dat die wagens nog geen electronica hadden. Nee SPEED 2006, haal dit uit je hoofd het wordt een gebed zonder einde met als laatste regel ... een hoop geld kwijt en de auto op de sloop!
suc6 verder

Peco Power

Nog ff een naschrift, maar ik heb ff snel voor je op marktplaats gekeken en vanaf 1500 tot zo'n 4000 euro kun je zat hele mooie voyagers kopen, zelfs al van het nieuwere (rondere) type, vw transsporters zijn iets duurder, maar ook bereikbaar binnen de kostenpost die jij voor ogen hebt.

jeroenmonteyne (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik denk eigenlijk dat die aanpassing gewoonweg meer gaat kosten dan een splinternieuwe wagen! En ik denk ook niet dat je er ooit meer gekeurd geraakt.

Speed2006 (0), 15 jaar geleden

Mercury bedankt voor je reactie maar ik wil me auto houden, nieuwe typ voyagers vind ik niet egt mooi, transporter vind ik weer te groot voor me, maar het motorblok staat al klaar van top tot teen, het is dus alleen inbouwen, maar in het auto branche is toch alles mogelijk?? ik zie kevers met een subaru impreza motor, of een transporter met een porsche of touareg v10motor motor erin.. maar morgen word het zeker of het nog doorgaat, als het lukt hou ik jullie op de hoogte =)

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

1750 euro, 1995 voyager op gas, met 3 maanden garantie! staat op internet!!
maar goed zelf weten....
suc6 en ff tip, maak veel foto's en een dagboek, zet het op een website, ben reuze benieuwd wat je allemaal gaat tegenkomen.

Peco Power

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

`t zal mij benieuwen............ik wacht de reportage af.
Succes.

mvg,
Hans.

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

En hoe gaat het met het project ?

Speed2006 (0), 15 jaar geleden

we hadden de motor compleet eruit gehaald, we moesten de motorsteunigen aanpassen maar ik dacht later van toch maar niet, ben nu van plan om een jeep grand cherokee 2.7crd te kopen, dus voyager gaat weg, straks op marktplaats zetten en dan opzoek naar m'n nieuwe auto,

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

proffesionals hadden dus al wel een goede inschatting gemaakt......... ;-)

Speed2006 (0), 15 jaar geleden

hehe =)

ik waardeer wat jullie doen, toch bedankt voor de moeite

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 0 of stel zelf een nieuwe vraag.