Chrysler Voyager: dashboardverlichting

Bouwjaar: 2001

Na inbouw radio heb ik totaal geen dashboardverlichting meer.
ook niet op de verwarming of lichtschakelaars.
Zekeringen zijn heel.

paulesselman

Geplaatst door paulesselman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jvr (0), 18 jaar geleden

Is dat alleen als je de radio aanzet, of helemaal niet meer? Want in het eerste geval heb je een verkeerde draad als voeding voor de radio genomen en trek hij zo veel te veel stroom. Als het helemaal niet meer werkt zou ik toch nog eens alle zekeringen goed controleren!

De radio is verder wel in orde? En als je de radio er weer eens uit haalt? Dan wel weer goed?


mvg
jvr

paulesselman (0), 18 jaar geleden

Ook als je de radio helemaal verwijderd brand de verlichting niet meer.weet jij of er nog meer zekeringen zitten als in de zwarte doos onder de motorkap?Het lijkt mij namelijk ook een zekering alleen heb ik ze allemaal doorgemeten en zijn ze goed.

jvr (0), 18 jaar geleden

Alle zekeringen zouden zich in het daarvoor bestemde gedeelte ergens onder je dashboard moeten bevinden bij alle andere. Er kunnen best zekeringen onder de kap zitten maar die hebben er niets mee te maken (bijv. motor management, alarm,...)

Je interieur verlichting werkt nog wel? Staat je dim knop niet toevallig op maximaal dimmen? Meeste dash-verlichting is te dimmen tegenwoordig met een draaiknop oid. Het zou kunnen....

Hm, ik denk er nog even over na!

jvr

paulesselman (0), 18 jaar geleden

er zit inderdaad een dimknop op maar die dimt nu alleen de dag teller verder is het donker.Ik heb nooit een zekering onder het dashboard kunnen vinden.De interieurverlichting werkt verder prima.
paul

Julian100 (0), 18 jaar geleden

In de motorruimte zit een zekeringenkast.
Helemaal bovenin ( richting raam ) zit een 10A zekering, probeer die eens.

Groeten, Julian

paulesselman (0), 18 jaar geleden

Beste julian,
Ik heb net gekeken onder de kap,maar er zit maar 1 zekering van 10A in het midden.Voor alle zekerheid nog een keer alle zekeringen er uit gehaald en door gemeten maar ze zijn allemaal heel.
Zitten er verder nog zekeringen dat jij weet?
groeten paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.