Chrysler Voyager: distriebutsieriem

Bouwjaar: 1999

Van mijn voyager moet ik of wil ik mijn riem gaan vervangen hij heeft ongeveer 140000 km weg en dan wordt het volgens mij tijd.
hoe moet ik dat doen en waar moet ik op letten.
b.v.d peter.

peter.stok

Geplaatst door peter.stok (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dries2397 (0) PRO, 19 jaar geleden

Peter, wat voor motorblok ligt er in jou auto??
m. vr. gr.

peter.stok (0), 19 jaar geleden

Dries in mijn auto ligt een 2.4 liter benz. motor

dries2397 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij een 2.4 liter hoeft de distributieriem pas bij 192000 km. vervangen te worden. Maar als je toch doet besluiten om de riem toch te vervangen dan is dat goed te doen. Je moet een goede poelie trekker hebben voor het demonteren van de krukas poelie.
Voor de rest zitten er merktekens op de nokkenastandwielen en krukas tandwiel. Voor de zekerheid zou je hem kunnen aftekenen. Succes, als er vragen zijn hoor ik het wel. M. vr. gr. Dries

peter.stok (0), 19 jaar geleden

bedankt voor je mail ik dacht dat het bij de 160000 km moest maar dan wacht ik nog wel een jaar want dan heb ik nog ruim 40000 km te gaan dus we gaan het ook niet overdrijven want werken kun je altijd groeten peter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.