Chrysler Grand Voyager: elektronische storing

Bouwjaar: 1998

ik heb een storing in mijn crysler .soms slaat de motor af onder het rijden .en dan wil die ook niet meer aanslaan.ik moest dan eerst een stekkertje bij de bobine loshalen en weer insteken dan deed de auto het weer .maar nu wil dat ook niet meer .nu moet ik een tijdje wachten en hopen dat de auto weer aanslaat.of ik moet even aan de bedrading frunikken soms slaat de auto dan weer aan. de daeler heeft er al verschijdende onderdelen opgezet maar niks helpt. wie kan mij bij dit probleem helpen ,of oplossen.

sikko

Geplaatst door sikko (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

carolus (0), 17 jaar geleden

[quote=sikko]ik heb een storing in mijn crysler .soms slaat de motor af onder het rijden .en dan wil die ook niet meer aanslaan.ik moest dan eerst een stekkertje bij de bobine loshalen en weer insteken dan deed de auto het weer .maar nu wil dat ook niet meer .nu moet ik een tijdje wachten en hopen dat de auto weer aanslaat.of ik moet even aan de bedrading frunikken soms slaat de auto dan weer aan. de daeler heeft er al verschijdende onderdelen opgezet maar niks helpt. wie kan mij bij dit probleem helpen ,of oplossen.[/quote]
ik zit in het zelfde schuitje met een ES 2.51 autom U9...ik heb dan soms dat ergeen spanning staat op de bobine... oorzaak? Relais(blijven hangen?) Zoja waar zit ie dan?

wanner (0), 17 jaar geleden

Ik heb hetzelfde met mijn Stratus uit 95. Niet te geloven dat deze auto's zo'n problemen geven... Deze problemen zijn zo vaag dat een garage er in no time rijk van wordt zonder het probleem op te lossen. De mijne krijgt momenteel helemaal geen spanning op de bobine en ik weet ook niet waar ik nu moet zoeken. Ik snap dat je niks hebt aan dit antwoord, maar misschien biedt het toch enige troost.

Cees

mekotech (0), 17 jaar geleden

geem stroom op de bobine!..

mogelijk is om je stadslicht met de + door te schakelen van je bobine,.
dan rijdt de wagen zeker als je je lampen aan hebt en ben je er zeker van dat je auto niet meer uitvalt..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.