Chrysler Grand-Voyager: verbruikt veel water/koelfloeistof

Bouwjaar: 1991

voyager 3.3V6 LPG 1991 auto verbruikt veel water. gisteren 2liter bijgevult, vandaag weer (ik denk niet dat het de koppakking is want de tempratuurmeter blijft gewoon in het midden staan ook bij lange afstanden,en de olie blijft mooi helder) ik heb ook geen lekkages op straat kunnen constateren, zou de motor misschien water verbruiken? ga A.S. vrijdag met vakantie wie ken mij helpen?

Andre330

Geplaatst door Andre330 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

MET EEN KOELSYSTEEMTESTER DRUK OP HET SYSTEEM ZETTEN EN KIJKEN WAAR HIJ LEKT (BIJ SLANGEN ENZ,ENZ)UITWENDIG,HIERDOOR ZAKT DE METER AANDUIDING.
BIJ GEEN UITWENDIGE LEKKAGE MISSCHIEN INWENDIG(KOPPAKKING)

Andre330 (0), 18 jaar geleden

ben vandaag terug gekomen uit Polen (1000KM gereden) heb toch met hoge snelheid gereden, de tempratuur bleef in het midden staan, heel erg raar

jvr (0), 18 jaar geleden

Hallo Andre,

Als water verdwijnt wat je erin stopt moet het ergens lekken! Of het moet lekken en heel erg verdampen, dat zie je dan gauw genoeg. Als de motor op water loopt heb je de ontdekking van de eeuw gedaan...

Als je het systeem nu eens vult he, en een tijd niet rijdt, daalt het niveau dan ook? Dan kun je een lek vinden. Of alleen tijdens het rijden? Als het een intern lek zou zijn (richting de motor olie) zou je het olie-peil moeten zien stijgen (olie + water) en dat lijkt me niet zo goed, zeker geen 2 liter per dag.

Suc6
Jvr

Andre330 (0), 18 jaar geleden

hallo ik heb het water afgetapt en er koelfloeistof ingedaan en het valt nu wel weer wat mee,bedankt+ groetjes Andre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.