Chrysler Grand Voyager: Grand Voyager 2002 3.3 Limited storing achterklep

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

Hoi, heb een probleem met de electrische achterklep. Merendeels van de tijd opent hij niet, noch via de afstandsbediening noch via de toets in je interieur (plafond). Sluiten gaat alijd goed met afstandsbediening en knop. Hij maakt wel allerlei geluiden alsof hij gaat openen maar uiteindelijk blijft hij in de 2e slot steken. Als je dan met je hand gaat openen dan trekt hij hem weer (automatisch) dicht. Any solutions?
Heb geen problemen met de electrische schuifdeuren.

Alvast 1000x dank.

Groet,

Gyan

Gyan

Geplaatst door Gyan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou het slot eens goed schoonmaken, de electrische delen inspuiten met een goede"echte" contactspray en de mechanische delen ff smeren.

gr

Peco Power

Ewitt (0) PRO, 14 jaar geleden

even een nieuwe handgreepje plaatsen tussen de kentplaat verlichting houders
misschien is het dan beter ( kosten 30.00 )

Gyan (0), 14 jaar geleden

Ik zal het e.e.a. eerst even schoonmaken en inspuiten. Hopelijk doet ie het dan en anders zal ik even kijken naar een handgreep.

Alvast bedankt.

Groet,

Gyan

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk zit het probleem in het slot wat niet goed wilt ontgrendelen. Deze zou dan vervangen moeten worden.

Handgreep is het waarschijnlijk niet omdat hij dan wel elecktrice open moet gaan. En dan zou je problemen hebben als je de auto handmatig open wil doen wat dus niet je klacht is.

Gyan (0), 14 jaar geleden

Dank aan een ieder. Inderdaad; even paneel los halen en alles een beetje schoon geborsteld en inspuiten. Tot nu toe heb ik 1x hetzelfde probleem gehad, sindsdien niet meer. Dat is dus sinds 22 mei.

Groet,

Gyan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.