Chrysler Stratus: Hij start niet als hij in de zon heeft gestaan...

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

De auto heeft weer iets nieuws verzonnen: als hij in de zon gestaan heeft, start hij niet meer. Niet op benzine, niet op LPG. Duw ik de auto in de schaduw en wacht ik een half uurtje, dan start hij weer normaal.
Met rijden komt de temperatuurmeter niet ver uit de koudezone en ik heb nog nooit meegemaakt dat de motorventilator aansloeg.
Ik zit zelf aan de computer te denken, die misschien van slag raakt als hij te warm wordt, maar waar zit dat ding eigenlijk?

Graag hulp.

Cees

[url=http://img221.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img221.imageshack.us/img221/531/1...[/img][/url]

wanner

Geplaatst door wanner (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jvr (0), 17 jaar geleden

Dag Cees,

Een collega van mij heeft ook zoiets (geen Chrysler). Dagje in de zon gestaan en hij moet zijn eigen auto "hot-wiren". Enig verschil, hij heeft een startonderbreker waar het probleem waarschijnlijk in zit.

Ik las net ergens dat iemand problemen had met zijn auto op LPG omdat de "gasklok" (?) te dicht bij de (transmissie-) computer van de auto gemonteerd zat. Van beide weet ik geen lokatie, maar misschien heb je er wat aan.

Mvg
Jvr

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Cees,

Start de motor wel en slaat deze niet aan,of hoor je de startmotor ook niet als je probeert te starten?

Hans

wanner (0), 17 jaar geleden

Hoi jvr en hans,

Inmiddels (hoop ik althans) opgelost. Onder een bussel draden die langs de kopse kant van cylinder 4 loopt zat een los stekkertje....
Hij loopt dus weer maar vertrouwen die ik hem nog niet. Morgen een proefrit.

Groetjes en bedankt

Cees

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Was dat die oude storing dan nog steeds waar je te weinig spanning op de bobine had?

Hans

wanner (0), 17 jaar geleden

Ja, klopt. Althans...ik hoop het. Vandaag de auto weer in gebruik genomen en ik merk niets meer. Al ben ik het nu gewend om niet te vroeg te juichen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.