Chrysler Stratus: stuur inrichting

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

met sturen leek het net of er geen olie meer in zat heb gekeken zat op max en ineens onder het rijden stopte de stuurbekrachtiging er mee wie kan mij vertellen wat er aan de hand is mvg jeffrey

jeffrey

Geplaatst door jeffrey (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wanner (0), 17 jaar geleden

Hoi Jeffrey,

Ik had iets soortgelijks met mijn Stratus uit 95. De stuurbekrachtiging deed het wel een beetje. maar kwam veel te laat in. Dus heeeeeel zwaar sturen om weg te rijden. Ik heb dat als noodoplossing even opgelost door mijn voorbanden veel te hard op te pompen. Dat stuurt namelijk lichter. Nu wil het geval dat die stuurbekrachtigingspomp vrijwel onbereikbaar is. Ik heb me laten vertellen dat zowat de hele motor er uit moest om die te vervangen. Mijn garage zei dat het verversen van de olie veel goed zou kunnen maken. Maar ook dat zou een hels karwei zijn... Ik ben gaan zoeken op het net en ik stuitte op goede ervaringen met het toevoegen van een additief. Stop Leaking Power Steering (zoiets) van Lucas Oils. Ik ben nogal sceptisch voor toevoegingen maar ik had niets te verliezen.Ik heb dat middel dus gekocht en geprobeerd. En ja hoor, het helpt echt. Weliswaar geen 100 %, maar ik kan al weer een heel poosje normaal sturen. Met mn banden op de normale druk. Het spul helpt dus niet alleen voor lekkage, maar het ''smeert'' het binnenste van je pomp. Misschien is het voor jou ook iets. Wynn's heeft trouwens ook zoiets.
Als je pomp natuurlijk echt kapot is, dan helpt er natuurlijk ook geen additief....
Laat even weten hoe het afloopt

Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.