Chrysler Pt Cruiser: Krukas pouly

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0 16 v

Hoi,Wil distriebutie riem vernieuwen.Lukt niet om de krukaspoulie te demonteren.Bout er uit maar poulie niet van de krukas.Groetjes pommetje.

pommetje

Geplaatst door pommetje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Bijna alle amerikanen hebben een pouley die met een perspassing gemonteerd zit . Om het hart zitten sleuven waar je de pootjes van een trekker in kan zetten. Bij monntage een hulpbout gebruiken met een grote ring en moer. Eventueel wat borgmiddel gebruiken om de originele bout vast te zetten . Die hulpbout gebruik je om de schroefdraad van krukas en or. bout te sparen. Succes.

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

daar kom je nog van terug ,pas nog gedaan wat een klote werk,die motorsteun krijg je niet weggepakt moet echt met grote pijp tussen motor en chassies die motor kantelen anders krijg je die steun met geen mogelijkheid weg,die poulie zit er op geklemd,is gewoon een dunne buis die om de krukas heen zit geperst,een goeie driepoot poulitrekker in de krukaspoulie plaatsen,bout effe beetje terug erindraaien anders kun je de middelste pin van de poulietrekker niet steunen,en die zit echt loeivast geklemd dus succes,maar hij komt los zeker weten.en ik raad je aan alles te vervangen wat over de distributie loopt.

pommetje (0), 12 jaar geleden

Hartelijk dank,Punt en robby.Pouley los gekregen.Goede trekker gehaald en niet te bang.Wat zitten die vast.
Groetjes,pommetje.

thei11316 (0), 12 jaar geleden

pommetje,bij de disriem wisselen horen ook de span en looprol+de waterpomp

pommetje (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de tip thei.Doen we.

pommetje (0), 12 jaar geleden

Eerste kennismaking met het stellen van een vraag.gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.