Chrysler Voyager: Massa probleem bij achterlichten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.3

Beste,

Ik heb het volgende probleem. Bij het verwisselen van een achterlicht merkte ik dat de mistachterlicht zachtjes op gloeide, als de achterlichten aan staan.

Als ik de misachterlicht aanzet dan gaat het rechter achterlicht uit. Ik denk dat een massa probleem is, maar waar moet ik gaan zoeken?

Daarnaast is ook dat de licht schakelaarunit (links onder de stuur) goed warm wordt, als de lichten aan staan. Is dit normaal dat de unit warm wordt?

Graag jullie inbreng. (ik heb geen trekhaak)

Rob

elromeijer

Geplaatst door elromeijer (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Inderdaad. alle stekkers ook van de koplampen, even goed inspuiten met een contactspray, evt een relais plaatsen tussen de verlichting, achter een extra massadraad trekken, Heeft er ook nooit een trekhaak ondergezeten?

gr

Peco Power

elromeijer (0), 15 jaar geleden

[quote=Mercury]Inderdaad. alle stekkers ook van de koplampen, even goed inspuiten met een contactspray, evt een relais plaatsen tussen de verlichting, achter een extra massadraad trekken, Heeft er ook nooit een trekhaak ondergezeten?

gr

Peco Power[/quote]
nee er heeft geen trekhaak ondergezeten

elromeijer (0), 15 jaar geleden

nee er heeft geen trekhaak ondergezeten. wat ook zo raar is als ik de lamp van misachterlicht er uit haal ga het rechter achterlicht uit??.
en als ik een massa draad naar de misachterlicht legt dan gaat de mistlamp branden zonder dat de schakelaar aan staat?? en de rechter achterlicht gaat uit

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Er is volgens mij een zekering stuk van 1 van de achterlichten dan krijg je dit ook kjik dus eerst even naar je zekeringen (zekering Achterlicht Links en Rechts)

elromeijer (0), 15 jaar geleden

ja was de zekering alles werk weer zo als het moet bedank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.