Chrysler Voyager: niet starten of starten en gelijk uitslaan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2,4i

Hallo, ik heb een probleem met mijn voyager van 99. Als ik de auto wil starten doet deze dat niet (geen startmotor hoor ik maar wel de pomp). aanslepen had ook geen nut starten toen ook niet (ik had tevens geen snelheidsmeter).......Na een uur ik een andere sleutel gepakt maar geen verbetering..maar na 20 keer proberen sloeg de motor aan...geen toerental gaf hij aan...en sloeg na 1 minuut ongeveer uit...daarna nog 3 a 4 keer gestart en sloeg aan maar ook gelijk weer uit....en nu start hij weer niet de benzine pomp loopt wel maar meer ook niet...ps in het begin ging ook een alarmpje af en "alarm set" ging aan.
een lang verhaal maar ik hoop dat dit alles wat duidelijker maakt

Gr,
Richard

Ritchie01

Geplaatst door Ritchie01 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

Haal het middenconsole is los daar wilt wel eens de massa draad door branden en dan geeft hij ook alarm set aan en dan loopt hij ook niet.

(zwarte draad aan de printplaat)

als dit het geval is even direct op het pootje solderen en dan is het weer goed.

dannymdouma (0), 15 jaar geleden

Hoi,
Dit lijkt mij op de startblokkering.
Hiervoor met de centraal portiervegrendeling afstandsbediening resetten. Open dicht open, hierna grote kans dat de motor wel blijft lopen.

Groetjes Danny

Ritchie01 (0), 15 jaar geleden

dank jullie voor de inbreng. maar gisteren avond starte de wagen nadat ik tegen het middenconsele sloeg............
maar nu heb ik een probleem met de kachel daar bliven de lichten van de airco en circulatie branden. Dit alles is niet verholpen naar 10 keer de cooldown test te hebben gedaan.

weten jullie hier mischien een oplossing voor???

begin steeds meer een hekel te krijgen aan Chrysler..

Richard

br0ns (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=br0ns]Haal het middenconsole is los daar wilt wel eens de massa draad door branden en dan geeft hij ook alarm set aan en dan loopt hij ook niet.

(zwarte draad aan de printplaat)

als dit het geval is even direct op het pootje solderen en dan is het weer goed.[/quote]
Hier moet echt het probleem dan zitten.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Als Sylvester het zegt, neem het dan maar aan, die doet niks anders dan Chryslers!! Als ik er wat mee heb vraag ik het ook aan hem.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.