Chrysler Voyager: verlichting voyager 1991

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5i

hallo

ik heb deze voyager gekocht maar een probleem met mijn verlichting

de koplampen doen het maar op de ronde hoeken tussen koplamp en knipperlicht zit ook een lamp aan weerszijde

hoe gaan deze aan of heb ik een storing?

ik weet namelijk niet of ze gelijk met het licht aangaan of hoe anders?

evenboer

Geplaatst door evenboer (75) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

de lamp die jij bedoeld is een zgn cornering light, in amerika gaan deze aan met het knipperlicht en kun je om de hoek kijken, in nederland vindt men dat afleidende verlichting en dus .......verboden. je zou kunnen proberen om het weer aan te sluiten maar het ligt er maar vaan hoe ze het eruithebben gehaald. bovendien kan een oplettende diender je d'r een prent voor geven en zou een oplettende keurmeester de auto er op af moeten keuren. (tegen de sterke arm er wet gewoon volhouden dat amerikanen allemaal afwijkende verlichting hebben (veel hebben bijv rode knipperlichten achter en witte voor)net als de nummerplaten die anders zijn. (werkt bij mij altijd ;-) )

gr

Peco Power

jvr (0), 15 jaar geleden

Hallo Arjan,

Mijn '90 Chrysler heeft ook units op de hoeken die niet werkten. Waren dichte kappen. Gat gemaakt aan de achterzijde, bolletjes in de fittingen gedaan (die lagen er los achter!) en nu doen ze het wel: Ze gaan continu aan bij stadslicht en dimlicht. Dan knipperen ze tegenovergesteld aan de richtingaanwijzers (die er al op zitten) als je richting aan geeft. Knipperen tegelijk mee aan de richtingaanwijzers als verlichting uit is.

Voor de apk haal ik ze los, weet niet zeker of het afkeur is, denk het wel. In je knipperlichten aan de voorzijde zit, als het goed is, een bolletje met twee contacten. Die branden dan (in de usa) samen met het dimlicht. Oranje dus.

Gr,
jvr

evenboer (75), 15 jaar geleden

bedankt allemaal ik weet nu hoe het zit

ik ga nu een nieuw probleem plaatsen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.