Chrysler Grand Voyager: Raar metaalachtig geluid

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 Automaat

Ik ben sinds kort in het bezit van een grand voyager 2.4 Aut. van 2002, deze auto heeft al vanaf het begin een raar bijgeluid, na een koude start de auto starten loopt deze eerst netjes mooi stationair, maar zodra je achteruit rijdt hoor je een raar metaalachtig bijgeluid, alsof het de poelie van de aircopomp is en af en toe een rare resonantie/brom bij het optrekken. Hij zit nog 3 maanden in de garantie en heb dit al een paar keer aangekaart bij de dealer maar die kan het niet vinden. Iemand een idee.

GrandVoyager2.4

Geplaatst door GrandVoyager2.4 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Terug gaan naar de dealer en anders iemand laten mee rijden.

Maar zit de auto nog in de garantie ??? Er staat je auto is van 2002 en je hebt op een nieuwe auto maar 2 jaar garantie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

hij zal hem wel gekocht hebben met 3 of 6 maanden garantie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

het metaalachtige geluid hoor je alleen bij achteruitrijden en als ie koud is?, waarschijnlijk hoor je dan je remmen ff aanslijten, das niet ernstig, zeker bij vochtig of regenachtig weer ontstaat er heel snel roest op de remschijven, achteruit draaien die net ff anders langs de blokken en dat hoor je wss, heb je achter nog trommels (2.4 weet ik zo niet uit m'n hoofd) dan zit er daar wss een hoop stof in, dat moeten ze ff schoonmaken.
Ga anders bij een ander bedrijf langs die wat verstand van dit soort auto's hebben en laat die eens een diagnose doen als de verkopende partij er niks aan wil doen.

GrandVoyager2.4 (0), 16 jaar geleden

Ik heb de auto idd. met 6 mnd. bovaggarantie gekocht, zelf werk ik ook bij een autobedrijf maar het zijn zeker de remmen niet, achter heeft een 2.4 schijven.
Het komt echt uit de motor, als de auto stationair draait hoor je ook een soort van getingel de hele tijd, heel apart. De auto is al een paar keer teruggeweest maar tot op heden nog onopgelost, de spanner zou het misschien kunnen zijn, maar dit is een automatische spanner. Bij het optrekken is er echt een resonantie hoorbaar en ik heb echt geen idee waar dit vandaankomt. Misschien dat een van jullie dit al eens had meegemaakt.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

REsonantie zou een aandrijfas kunnen zijn, of ellende in de bak :-( het getingel even exact lokaliseren met een stethoscoop (ja, zo'n ding van de dokter!!!) of zelf even 1 in elkaar fabriceren met een stukje slang en een trechtertje, kan enorm veel speurwerk en zoektijd schelen. Maar zoals ik al zei, rij eens bij een usa boer bij je in de buurt langs,misschien dat die weet wat het is . Dus Wensink of Louwes in jouw geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.