Chrysler Grand-Voyager: rim

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

hoi wie kan mij vertelen ik was aan rijn krijg ik melding van acu lamp ging branden ik ben glijk gestop maar motor loopt ik hep motor kap open en kijken onderde motorkap het was rim eraf hoe zouw dat komen levert dat motor schaade rim is nog heel kan ik zelfde ring weer opzetten het is nog goed groetjes

askimaskim

Geplaatst door askimaskim (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 13 jaar geleden

Ali,

Als ik het goed begrijp is de multiriem eraf gelopen? Als de riem er af loopt zal onder andere de dynamo niet meer aangedreven worden. Hierdoor gaat het accu lampje branden.

Ik weet niet of er hierdoor schade kan ontstaan, volgens mij kun je de riem er wel weer opzetten. Alleen hij loopt er niet zomaar af, misschien staat hij niet strak genoeg of is hij versleten en gebeurt het binnenkort weer. Even (laten) checken dus.

Succes,
Jvr

askimaskim (0), 13 jaar geleden

dank u wel en bedank groetjes jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.