Chrysler Grand-Voyager: vreemd

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 crd

Hoi iedereen ,heb een voyager 2.5 crd van 2003 stationair alles ok ,ook al geef je veel gas ..als je rijdt alles ok als je niet te veel gas geeft op elk toerental .. als je vermogen vraagt (gas geeft ) dan gaat hij ratelen en roken en enkel als hij in versnelling staat .. eerst had hij het enkel in 3,4 en 5de nu ook al in 1 en 2 ..

enig idee .? bedankt bij voorbaat David

davidvoyager

Geplaatst door davidvoyager (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij het woord "ratelen" denk ik altijd aan lagerschade, maar misschien definieer jij ratelen anders als ik.
Wat is de kleur van de rook? Moet je regelmatig olie bijvullen?
Heeft de turbo overmatige speling en hoor je die soms aanlopen?

davidvoyager (0), 13 jaar geleden

ruim begrip..,begrijp ik wel ... het is een beetje een koffiemolen geluid .. nu weet je het e :-) zwarte rook geen vloeistof te korten ... ik d8 een beetje injector(s) stuk .. heeft het enkel onder het rijden en soms minder als anders .. enkel bij vermogen onder de 3000 voel je hem nog goed trekken en ik hoor geen turbo geluiden (fluiten en dergelijke)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.