Chrysler Grand Voyager: Start niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 td

Hallo, met de auto vertrokken, rijdt normaal maar de meters( toeren, km, benzine, temp.) werken niet meer. Terug thuisgekomen de motor stilgelegd en terug proberen te starten, wat ook nog enkele keren ging maar na enkele seconden uitslaat. Nu doet ie niets meer, heb geen enkele keer "alarm set" gezien. Hier wat op het forum gezocht en zou de conectie op de printplaat kunnen zijn, heb dit gecontrolleerd en dit blijkt al eens gefiksd te zijn geweest. Heb alles terug goed samen gestoken, maar nog steeds niets... Weet iemand wat ik nog kan doen?
Mvg, Pascal
[url=http://postimage.org/image/62x1b7gmd/][img]http://s10.postimage.org/62x1b7gmd/Chipp...[/img][/url]

[url=http://postimage.org/image/6tprgzizp/][img]http://s10.postimage.org/6tprgzizp/Chipp...[/img][/url]

[url=http://postimage.org/image/atwwt89gl/][img]http://s10.postimage.org/atwwt89gl/Chipp...[/img][/url]

Labadi

Geplaatst door Labadi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

geef tijdens starten eens een goede klap op het dashbord,bovenop de tellers.

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=maarten4874]geef tijdens starten eens een goede klap op het dashbord,bovenop de tellers.[/quote]
Met een rubber of metalen hamer
het is zo bij ons waar Maarten verschijnt het probleem verdwijnt, op wat voor manier dan ook

Labadi (0), 11 jaar geleden

Ja, ga dit morgen eens proberen, maar heb er geen goede hoop op. Probleem deed zich vandaag voor na aansluiting van een vreemde remorque. Heb hier ook gelezen dat de auto zou moeten starten met de fiche van de printplaat losgekoppeld, maar dit gaat ook niet. Ga bij dag licht de massa eens controleren. Heb ooit al eens dit probleem gehad, toen brandde lichtje alarmset, vandaag niets van lichtjes in dashbord.
Alvast bedankt voor de tip.

Labadi (0), 11 jaar geleden

Weet iemand soms de maat van de bout die door de motorsteun vooraan links moet(door het rubber) alsook achteraan links daar moeten er drie in en zitten er maar twee. Denk dat hierdoor de motor een klapperend geluid maakt bij gas geven en bij stilleggen. Garagist is die er "vergeten in te steken" na plaatsing nieuwe koppeling;

Labadi (0), 11 jaar geleden

Auto start nog steeds niet, denk dat er toch een lichte breuk zit in één van de pinnetjes op de printplaat, morgen laten solderen dan zien we verder.
Heb hier ergens gelezen dat de auto zou moeten starten met deze fiche losgekoppeld..., werkt niet.

Labadi (0), 11 jaar geleden

Pinnetje op printplaat laten solderen en er was ook een zekering 20A door( RR wiper)
Auto start weer, alles lijkt normaal.
Graag had ik de maat geweten van de bout die door het rubber van de motorsteun vooraan links gaat. Is die appart te verkrijgen samen met rondellen en rubbers die erover schuiven(voor zijwaartse beweging te dempen)

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

die bout zul je best bij de dealer kunnen laten uitzoeken. Dan heb je ineens alles compleet. Het is niet zozeer de lengte van de bout, maar ook de dikte. Ook de draad die eropgesneden zit zal Metrisch Fijn zijn, dus in de bouwmarkt kom je er toch al niet aan, evenals de sterkte van de bout, die zal ongetwijfeld een paar graden hoger liggen dan de standaard 8.8 bout.

Labadi (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost, achterste bout was ook komen los te zitten, alles vastgezet, rammel weg.
groeten

janvdvoorn (0), 11 jaar geleden

Die van mij ook regelmatig dat hij op het alarm springt, sla ik een keer op het dasboard en met geluk doet hij het weer.
Het is een 2,4 benzine van 98.
Wat kan het toch allemaal zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.