Chrysler Grand Voyager: Deurpaneel LV demonteren Grand Voyager 2002 3.3 Ltd

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

Hoi, kan iemand mij vertellen hoe ik de deurpaneel aan bestuurderszijde kan demonteren? Had de schroefjes bij de deurhendel/onderkant en zijkant verwijderd maar zat nog muurvast en bij hard wrikken hoor ik krakend geluid wat mij niet echt juist klinkt :) Volgens sommige mensen zijn dat de deurpalletjes die van plastic zijn en meestal stuk gaan bij het demonteren. Ik wil namelijk de geleiders en raammechanisme insmeren met teflon aangezien dit hapert en soms zelfs niets doet. Ik moet dan een ferme klap op de reeds geopende raam geven wil het weer omhoog gaan. Dan gaat het weer niet naar beneden, dan weer wel, dan weer klap geven op aan de bovenkant om het te sluiten. Lijkt alsof er een speling zit ergens want als ik met beide handen het raam omhoog of omlaag schuif dan gaat het gerust 5 cm...

Ik kijk uit naar suggesties.

Alvast bedankt!

Groet,

Gyan

Gyan

Geplaatst door Gyan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Renaultmonteurtje (0) PRO, 11 jaar geleden

raam mechaniek is defect,

als je de schroeven er uit hebt dan met gepast beleid er aftrekken, en de panelen zitten nog wel eens vast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.