Chrysler Voyager: Stroom valt we tijdens rijden lampjes flikkeren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5

Beste Mede-Forum gebruikers,

Mijn voyager uit 2002 vertoonde vandaag echt weer eens rare kuren!
Vanochtend reed ik weg zonder problemen maar na een kwartiertje stond ik voor een stoplicht. Ging ineens het acculampje branden.
Na een paar minuten ging het weer uit en even later weer aan... Na een tijdje bleef het lamje branden. Niet veel later viel mn dashbordverlichting, radio, ruitenwissers enz allemaal uit. Uiteindelijk toch huis bereikt.. Motor afgezet en even later weer proberen te starten... NIETS.... Weer kwartiertje later nog eens geprobeerd en toeen bleek ineens alle electra t weer t doen.. echter nu hoor ik als ik probeer te starten alleen maar klikjes onder de motorkap vandaan komen...
Ik denk, accu leeg... accu eruit gehaald en aan de lader... blijkt gewoon vol (multimetertje geeft iets van 13,5 V aan...)

Wat is er nou weer aan de hand met mn auto....? iemand een idee waar ik het moet zoeken?

Bij voorbaat dank voor het meedenken!

vincent79

Geplaatst door vincent79 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Zit de bedrading nog vast.massa.+ kabel aan de starter,enz.Zijn die batt klemmen goed.Meet ook eens de laadspanning van de generator.Meteen ook maar eens kijken of je riem niet slipt.Elk geval is anders.

vincent79 (0), 13 jaar geleden

ik vraag me af of het wel bedrading kan zijn? Nu doet alle verlichting ed het weer, echter bij een startpoging hoor ik: klik klik klik klik... maar er gebeurt verder niets. Ik dacht eerst misschien dynamo defect omdat tijdens de rit alles uitging maar nu twijfel ik daaraan...Riem en spanrollen zijn nieuw (als het de riem is zou ook de stuurbekrachtiging uit moeten vallen toch?)

De student (0), 13 jaar geleden

Klik,klik duidt op te lage spanning(relais).Hang er eens startkabels op.De min rechtstreeks op het motorblok.Speur meteen even naar loszittende draden en meet ook even de laadspanning.Als je alternator even niet laadt dan flikkeren er nogal veel lichtjes in het dascboard.

vincent79 (0), 13 jaar geleden

blijkt idd alternator.... wordt nu gereviseerd... Dank voor het meedenken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.