Chrysler 300c: stroomverlies

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

ola

het probleem is dat als auto meer dan drie dagen niet wordt gebruikt er accu leeg is

een jaar geleden nieuwe accu geplaatst maar probleem is er nog

heb nog een probleem bij remmen trekt het stuur kort naar recht maar auto remt wel recht bij door remmen trekt het stuur niet

bmt

Geplaatst door bmt (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300C? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 8 jaar geleden

Dat kan komen door een lekstroom. Mogelijk blijft er ergens een lichtje branden (kofferbak, dashboardkastje). Als je dit filmt met je gsm weet je het.

Doet dit probleem zich voor sinds de inbouw (of uitbouw) van een elektrisch component: carkit, parkeersensoren, navigatie, radio, trekhaak, enz.?

Als ik me niet vergis, bestaan er Chrysler radiosystemen die niet helemaal uit gaan bij het afzetten van het contact. Dit is een defect. Het beste is om stroom (niet spanning) te meten bij de accu. Als dit meer is dan een bepaalde waarde, is er een lekstroom aanwezig (en ligt het niet aan de accu). Dit is geen vaste waarde en niet iedereen zal dezelfde waarde noemen als grenswaarde, maar het zal grofweg ergens zijn tussen 50 en 500 mA. Hoger is niet goed.

Haal nu één voor één de zekeringen er uit om te zien wanneer de stroom erg daalt en dus in welk circuit het lek zich bevindt (aan de hand van het zekering nummer). Let op, zoek vooraf de radiocode op omdat zonder de radio hierna waarschijnlijk niet meer werkt.

kaleido 1 (1620) PRO, 8 jaar geleden

Remprobleem kan liggen aan vervuiling van de remmen , het niet goed gangbaar zijn van de diverse componenten , zuigers geleidepennen , speling in het onderstel , draagarmrubber of iets dergelijks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300C of stel zelf een nieuwe vraag.