Chrysler Grand Voyager: vergrendelknop chrysler werkt niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

centrale deurvergrendeling werkt alleen vanaf de buitenkant. Van binnenuit werkt de centrale vergrendeling niet (met het vergrendelknopje op de voorste deuren). Alle deuren gaan wel op slot boven een bepaalde snelheid, maar als we moeten uitstappen kunnen we ze van binen uit niet losmaken met het vergrendelknopje, dat moet van buitenaf of handmatig. De knopjes deden het altijd en ineens doen ze niks meer, andere storingen zijn er niet. Wie helpt??

hbar

Geplaatst door hbar (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

zit de ontgrendelingsknop in de linker deurpaneel samen met de elektrische ruitbediening?

hbar (0), 14 jaar geleden

de knop zit op beide deuren en op de bestuurderskantdeur zit ook de elektrische ruitbediening, maar dat is een aparte knop en die werkt nog wel.

eddyarc (0), 14 jaar geleden

mischien bedienings paneel stuk in linker deur of een draad onderbreking aan scharnier punt.

jvr (0), 14 jaar geleden

Als eerst alle zekeringen controleren.

Alhoewel draadbreuken niet vaak voor lijken te komen kan dit wel het geval zijn, eerder denk ik aan een losgeraakte connector in de deur. Kan linker of rechter deur zijn want ze staan met elkaar in verbinding (als één losraakt werken ze beiden niet meer). Linker is gezien het gebruik wel logischer natuurlijk.

Mvg,
Jvr

jvr (0), 14 jaar geleden

En al wat meer duidelijkheid over het probleem?

Mvg,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.