Chrysler Grand Voyager: voyager egr probleem en cv probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 v6

Er is vandaag een chrysler binnengekomen met een brandend mmg lampje, auto uitgelezen (KTS 550) en deze geeft de vlg storing.

Uitlaatgasrecycling sensor a signaal te groot.

Nu heb ik geen idee wat er met sensor a bedoeld wordt, dus als iemand dit vaker bij de hand gehad heeft, of het wel weet hoor ik het graag. Met het rijden met de auto merk ik iig niet echt een verschil.

Tevens heeft de auto het probleem dat de cv al een tijdje niet meer werkt, als je op de afstandsbediening (origineel) slot of open indrukt gaan de alarmlichten (voor en achter, niet op de schermen) wel knipperen, maar er gebeurt niets. Ook met de sleutel werkt de cv niet. Ik heb in de zekeringkast in de motorruimte alles nagezien en niets vreemds kunnen ontdekken, echter zit er geen instr boekje bij de auto en mischien zijn er wel meer zekeringen.

Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht en eventuele reacties.

Groeten Erik

02erik02

Geplaatst door 02erik02 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Egr Klep is stuk deze zou vervangen moeten worden komt wel eens vaker voor.

BCM moet geupdate worden ivm de CPV. Waneer dit gedaan is werkt het weer van ouds.

02erik02 (0) PRO, 14 jaar geleden

bedankt voor de reactie,

Ik ben ondertussen maar even doorgegaan met deze auto en heb de egr schoongemaakt, ging even goed, maar na ongeveer 50 km ging MIL lampje toch weer aan dus dat wordt denk ik toch vervangen.

De CPV had een permanente fout (ik had geen idee dat je de cpv bij deze auto's los kon uitlezen) op het sluiten bestuurdersportier. deze fout gewist, en alles werkt weer als vanouds. Klant is nu op een korte vakantie en kan dan gelijk proberen of de cpv blijft werken. zoniet dan kan ik die update proberen icm het vervangen van de EGR.

Groeten Erik

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat je zegt klop hij zal op de linker of de rechter deurschakenlaars storing geven maar wat de praktijk bij mij leerde is dat dit van korte duur was/is vandaar dat wij altijd de BCM flashen ben je van alle problemen af.

Martin Akema (0), 14 jaar geleden

Hoe flash je de BCM? Heb de zelfde storing namelijk. Knipperlichten werken wel maar de sloten werken niet op afstand. Accupool is al 10min. los geweest maar het probleem is weer terug

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Accu pool werkt niet bij chrysler krijg je alleen maar meer storing van.

Flashen is niet zelf te doen moet door de dealer gedaan worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.