Citroen C3 2003: Accu lampje brandt en auto valt uit.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HFX, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

Accu lampje brandt. Na een tijdje stilstaan van de auto dan start de auto zonder dat het acculampje brandt. Na enkel km's gereden te hebben begint het accu-lampje weer te branden. Accu doorgemeten, deze is goed, allen gaf wel aan dat deze opgeladen moest worden. Even stilgestaan. Auto weer gestart zonder dat lampje ging branden. Na enkele km's begint weer het lampje te branden maar auto rijdt gewoon. Wat is het probleem, wie kan dat aangeven? Auto heeft 212000 km op de teller staan.

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Theo Sparenburg (5), 3 jaar geleden

Wellicht de dynamo laten controleren. Lampje geeft aan dat de accu niet geladen wordt.

vr.gr. Theo

Pakreel (0), 3 jaar geleden

Dynamo vervangen. Klacht opgelost. Je moet nogal wat sleutelen om de dynamo te vervangen. o.a. de airco pomp losmaken, rechter voorwiel er af en de modderkuip er uit. Het zijn trek dopjes om deze los te maken, en daarna haal je de plug er uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.