Citroën xsara picasso: airco niet meer koud en een suisend geluid achter daschbord

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18

Vorig jaar deed airco het niet meer.Afgeperst en bijgevuld deed noch niks.Is toen een relais geplaatst onder de motorkap,zodat de pomp altijd meedraaide.is niet erg rij toch niet zoveel.Maar nu begint er achter de stuurcollom een sissend net als er lucht met geweld door een buis word gepomt geluid hoorbaar nooit geweest. Weer wegebracht ivm apk dit doorgegeven zijden ze dat er iets vloeistof was bijgevuld in de airco .Maar nu koelt hij helemaal niet meer en wel dat zuizende geluid uit het dasbord.WIE HEEFT ENIG IDEE Wat dit kan zijn mvgr luukvandijk hopelijk weet iemand raad

LUUKVANDIJK

Geplaatst door LUUKVANDIJK (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pascal Limpens (0) PRO, 11 jaar geleden

Een beveiliging overbruggen is altijd vragen om problemen.
De pomp MOET kunnen in/uitschakelen. Denk dat de druk zo hoog is opgelopen
dat hij je expansieventiel om zeep heeft geholpen. Druk komt nu veel
te hoog de verdamper binnen en komt dus ook veel te hoog op de zuigzijde van de pomp.
Dus binnenkort een vloeistofslag in je pomp en dan is deze ook aan z'n einde.

Welk bedrijf heeft deze "goedkope"oplossing voor je bedacht?
Nu ben je waarschijnlijk veel verder van huis.

Succes, Pascal

LUUKVANDIJK (0), 11 jaar geleden

heb nog even geinformeerd wat ze verledenjaar hebben gedaan ze hebben een relais gezet tussen de draad van de boordcomputer die de pomp aanzet en nu via de accu rechtstreeks voeding krijgt als de airco word aangezet

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Denk dat je hem beter uit kunt schakelen voordat de pomp vast slaat en je snaar knapt met alle gevolgen vandien , relais verwijderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.