Citroën Xsara: Auto houdt erg in

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Mijn auto loopt stationair nog redelijk maar klinkt als een tractor. als ik wegrijdt houdt ie enorm in als ik dan de 4000 toeren haal begint de auto te stinken. ben er 1 keer snelweg mee op geweest en haalde amper de 120. Kop is laatst gereviseerd en 3 bougies zijn koffie bruin eentje iets donkerder. heb zelf geen verstand van auto's maar er is me verteld dat me bobine misschien stuk is. kan iemand dat bevestigen of is er iets anders aan de hand. mvg. Manolito

Manolito2509

Geplaatst door Manolito2509 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dost74 (0), 10 jaar geleden

Ik zou de diagnose scanner eraan hangen en eens kijken of er een fout code uitkomt

Highway (145) PRO, 10 jaar geleden

Kijk even als je de zwarte bougie op het blok houd of deze vonkt. weet je iets meer.

Manolito2509 (0), 10 jaar geleden

Hey thnx voor de replys alvast. scanner heb ik er nog niet aangehad. maar heb wel de zwarte bougie getest we hebben ze alle vier tegelijk getest en ziet ernaar uit dat ze normaal vonken. nu denken we dat misschien de distributie riem niet goed staat heb het grote tandwiel van distributie zo gezet dat er een schroef door het tandwiel in het blok kan. nu is mijn volgende vraag waar zit he tweede gat om te checken bij me versnellingsbak. zal zo paar fotos toevoegen van de gaten die ik kan vinden hebben beide gaten geprobeerd en terwijl we daar een boor inhielden de auto gerold maar voelen niet dat de boor een gat vindt. Dus vandaar de vraag of het misschien ergens anders zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara of stel zelf een nieuwe vraag.