Citroen C3 2011: Auto start niet en geef verschillende storingen aan

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9HP, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 68

Het is begonnen dat ineens dat de ruitenwissers aangaan en de stadlicht aangaan waar door de auto in een storing springt dat de auto niet sart en dat gaat gepaard met verschillende storingen in de display van oa; remsysteem storing airbagstoring startonderbrekingstoring. Na de accu pool voor een minuut of 10 gemaakt te hebben starte die wel eens maar de laatste keer dat die weer in storing sprong wou die niet meer uit die storing.

bij het uitlezen geeft de uitleesapparaat aan dat er een connectie storing is waardoor we niet kunnen zien wat er defect is.

Monteur heeft BSI vervangen, de computer vervangen en alles ingeleerd, de richtingaanwijzer, zekering kastje vervangen maar nog steeds niks bij het aansluiten van de accu gaan de ruitenwissers en de verlichting aan en START NIET en weer komen alle storingen weer binnen. wie of wie heeft dit eerder meegemaakt.

Geplaatst door

Pelitosway (0)

al 4 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dit noodprogramma van de bsi onstaat als er ergens een communicatieprobleem is. ik denk dat het tijd word dat de monteur eerst eens gaat meten, oa de databedrading tussen bsi en motorcomputer. draadbreuken naar het mototregelapparaat komen bij dit type wel eens voor.

Ik vandaag me auto opgehaald na te horen dat alles geprobeerd is en de monteur er zelf niet komt en het niet meer weet, heeft er iemand nog tips waar ik heen kan.

Pelitosway 0

4 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.