Citroën C8: Bestuurders deur gaat niet meer open

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2200

Gisteren begon onze auto na een kort ritje sterk te roken uit de uitlaat. Een passant wilde ons waarschuwen en trok hard aan de deur om ons te waarschuwen maar deze zat op slot. Nu blijft de deurklink iets uitstaan en wil de deur niet meer open. ook niet als je vanuit binnen de deur probeert te openen. Op slot doen en openen heeft geen effect. Heeft iemand een idee hoe de deur weer te openen is?

Wat het lastig maakt is dat de deur dicht zit dus je kan niet de binnen bekleding verwijderen om te zien wat er aan de hand is. Hoe krijgen we nu de deur open? Heeft iemand een plaatje of tekening hoe het eruit ziet?

oscar.manon

Geplaatst door oscar.manon (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oscar.manon (0), 11 jaar geleden

Vandaag nadat de auto een tijdje vorstvrij stond de deurhendel aan de binnenzijde de "bediend" en tegelijkertijd aan de buitenkant met een flinke klap de handel aan de buitenkant naar teruggeslagen. Alles werkt weer zoals het moet.

OPGELOST!!!!

oscar.manon (0), 6 jaar geleden

Met kracht deur geopend. Gelukkig niets defect

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C8 of stel zelf een nieuwe vraag.