Citroën Xsara Picasso: binnenverlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8

De binnen verlichting van mijn xsara picasso werkt niet, dashbord geeft wel aan dat er portieren zijn geopend zekeringen die er mee te maken hebben zijn uit voorzorg vervangen(waren goed).Ook de knop voor deurenafsluiten binnen uit werkt niet, de lampjes zijn ook goed en werken wel op handbediening.
deze topic is voor de 2e keer geplaatst de vorige met reactie is verdwenen.Heeft iemand een idee wat het bovenstaande probleem kan zijn.

janplak

Geplaatst door janplak (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Oldenhage (0), 13 jaar geleden

1 van de 4 portiersloten is defect. Zekeringen verwijderen heeft geen zin. Dealer kan met computer zien welk portier openstaat, (terwijl deze waarschijnlijk dicht is)

Defect slot vervangen is de oplossing.

janplak (0), 13 jaar geleden

Ok bedankt, zal ff naar de dealer gaan maar het vreemde is dat op het display niet aangeeft dat er een deur open staat ,maar evengoed laten nakijken kan geen kwaad.
jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.