Citroën C3: C3 Pluriel, zwakke punten.

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Ben niet zo thuis in Citroën, maar een vriendin van me heeft een C3 Pluriel met 18 000km op de teller gekocht. Weet iemand waar de zwakke punten van deze auto's liggen?? Het gaat op een 1.4i, 75pk

Alvast bedankt bij voorbaat
Frederik

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Nee man prima karretjes, niks mis mee! Behalve de hoge aanschafprijs dan natuurlijk. Maar daar heeft je vriendin niet om gemaald zo te zien.

Sytze

Fredo (0), 17 jaar geleden

Hey,

Sytze bedankt voor je reactie. Blij dit te horen, want ik was al een beetje boos geworden omdat ze hem gekocht had vooraleer ik hier naar info gevraagd had aan de echte kenners.

Dank voor je reactie.
Frederik

Keung (0) PRO, 17 jaar geleden

Bij niet correcte aansluiting van de dakbogen is het gegarandeerd waterlekkage.
Ook zal hierdoor de vouwdak nauwlijks tot niet dichtgaan.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

hey fredo..

niet te vroeg juichen... ze heeft hem nog geen jaar, en zoals je weet gebreken komen altijd achteraf, maar ik geloof dat dat nog wel mee zal vallen.. overigens is het een leuk boodschappen wagentje..

paul,

Fredo (0), 17 jaar geleden

Paul,

ik ben sowieso niet zo voor de Franse merken. Maar ja, als je vrouwen een auto laat kopen, dan kijken ze maar naar 1 ding... Het uiterlijk :-( Daarom gouden raad die ik je geef, ga altijd een wagen alleen kopen en laat je vrouw alleen de kleur kiezen.

We zien wel hoe het wagentje het de komende jaren doet. Bedankt alleszins voor de reacties. Keung ook jij bedankt. Ik zal er eens naar kijken de volgende keer als ik wat tijd heb.

Frederik

Korsakoff (0), 17 jaar geleden

Hey
ik heb zelf een C3 1.4 exclusive
Een prima wagen,zelfs hele goede wagen
Aleen heb daar meer dan 18000 voor betaald
Maar de zwakke punten zijn dat als je een van de lampjes moet vervangen je eerst een deksel moet eraf halen wat HEEL HALSTIg is ,ook terugplaatsen is lastig want je hebt kleine ruimte om in te werken

Als je vriendin een versterker/subwoofer-andere speakers in de auto wilt zetten dan moet ze dat uitsluitend bij een dealer doen want in een C3 zit een onboard computer en daarom als je zelf probeert en verknalt dat je veel centjes zal kosten
Installeren van een geluidsinstallatie kost rond 100 euro plus 500 euro aan de speciale kast dus dit ben je alleen voor ´service´ kwijt

De ramen zijn soort scheef,net als in een BEETLE en daarom plakken van folie op de achterste raam HEEL ERG LASTIG is

Voor de rst een COOLe wagen

Succes en veel pleizer

Alex Vos

Fredo (0), 17 jaar geleden

Bedankt Alex. Alle info komt van pas. Ze heeft hem ondertussen en is er zeer tevreden over...

j.romijn (0) PRO, 17 jaar geleden

Fredo, je moet voor de aardigheid eens op al die verkoopsite's van auto's kijken en dan kijk je b.v. eens bij Xantia en Xsara en let dan eens op de km standen dan weet je gelijk hoe goed of die franse auto's wel zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.