Citroën Ax: cardanas

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 954cc

iemand een adres voor tweede hands cardanassen L+R voor AX , 4deurs, bwj 04/1997 , passen er nog cardanassen in van andere modellen of types ??

walliwally

Geplaatst door walliwally (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën AX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mecano ltd (0) PRO, 9 jaar geleden

Peugeot 106 is hetzelfde.

walliwally (0), 9 jaar geleden

hallo 405 , bedankt voor de info , nieuwe zijn bij citroën niet meer te krijgen volgens de dealer , heb er nu nieuwe ^(namaak) besteld bij auto parts.be

walliwally (0), 9 jaar geleden

jaja , en het was niet auto parts maar mister-auto.be , waar ik de stukken besteld had, en de assen waren dan ook nog eens in aanbieding , er ging 51% korting af!! het plaatsen was vrij simpel , wiel eraf , centrale moer eraf , fusé los , en cardan eruit , heeft alles bijeen , voor de twee kanten samen 1u20 geduurd
en dit alles gewoon met een krik , een twee palenhefbrug was nog gemakkelijker geweest , maar ja ,die heb ik niet !! binnenkort aan mijn oud Trabantje eens beginnen met de remmen en wiellagers eens te vervangen ! en dan ,,,, aan mijn Fordje uit 1950! daar moet de ganse voor ophanging onderuit , de versnellingsbak en de achteras !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën AX of stel zelf een nieuwe vraag.